Monnaies:

365 Dagen Retourbeleid


 Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw artikel binnen 365 dagen na ontvangst van het pakket naar ons retourneren om een volledige terugbetaling te krijgen. Neem contact met ons op voordat u de bestelling verzendt, ongeacht waarom u niet tevreden bent met uw aankoop'bezwaar maken tegen alles'juiste adres in verhandelbare omstandigheden.
 
Zorg eerst dat de producten in originele staat zijn. dezeè betekent dat het product dat niet doet è Was gewassen, versleten, plastic verpakking verwijderd, beschadigd.
 
Ten tweede

1. Truien met naam en nummer of già gewassen, kan nietò worden ruilen of retourneren, begrijp alsjeblieft.
2. Jerseys zonder naam en nummer, kunnenò worden andere items dezelfde waarde omruilen of een terugbetaling aanvragen, maar u moet de verzendkosten betalen om terug te sturen en opnieuw te sturen. U moet het prijsverschil betalen als u meer artikelen ruiltùduur. 
 
cos'Een ander?
 
1. È U kunt uw aankoop tot 365 dagen na ontvangst aan ons retourneren.
 
2. De producten moeten in verkoopbare staat en in de originele doos en / of verpakking zijn.
 
3. Voor gebruikte artikelen bieden wij een beperkte garantie van 365 dagen. Raadpleeg daarna het garantiebeleid van de fabrikant.
 
4. Zodra het geretourneerde pakket is ontvangen, komt hetà beheerd door ons distributiecentrum (meestal binnen 72 uur na ontvangst). De terugbetaling zal komenà verwerkt en er komt een tegoedà binnen 7 dagen automatisch toegepast op de creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.
 
5. Neem contact met ons op om vertragingen bij de verwerking van de terugbetaling te voorkomen.
 
PS: als je vragen hebt over de shirts die je hebt ontvangen, schrijf ons en geef duidelijke foto's om ons het probleem te vertellen, we geven je een bevredigende oplossing.